Ota yhteyttä, katsotaan miten voimme olla avuksi.

Soita klikkaamalla numeroa

background fading image

Tarina nimen takana.

14 tammikuun, 2019 | Aiheet: Yleistä

2point artikkelikuva

Yhtiömme uusi nimi on nyt julkaistu! Tästä eteenpäin olemme 2POINT Oy. Nimen muuttaminen tuli tarpeelliseksi toimintamme laajennuttua pääkaupunkiseudulle sekä kansainvälistyttyä. Tarvitsimme nimen, joka toimii myös näissä yhteyksissä.

Nimikilpailu

Julkistimme nimikilpailun toukokuussa ja saimme paljon loistavia ehdotuksia sekä facebookissa että yksityisesti. Kiitos kaikille ehdotuksia tehneille! Moni ehdotus säilyi loppumetreille asti ja lopulta voittajaksi valikoitui lähipiiristä löytynyt ehdotus 2POINT.

Kaksi näkökulmaa ja asian toinen puoli

2POINT tarkoittaa monessakin mielessä kahta pointtia.

  • Kaksi perustajaa.
  • Kaksi näkökulmaa. Asiakkaidemme tilanteet ovat usein varsin kimurantteja. Meidän tulee aina ajatella kokonaisuutta ja sen ratkaisuja myös toisesta (ja usein kyllä kolmannesta ja neljännestäkin) näkökulmasta, jotta lopputulos on oikea ja paras mahdollinen. Lisäksi asiakkaamme vastapuolellakin on oma näkemyksensä. Jokaisessa asiassa on siis aina se toinenkin puoli, toinen pointti.
  • Kaksi alaa. Talous ja laki. Nämä täydentävät toisiaan. Kun molempien alojen osaaminen tuodaan samaan pöytään, lopputulos on parempi.

Mistä meidät tavoittaa?

Vanha nimemme Pohjolan Talous ja Laki säilyy aputoiminimenämme, joten löydät meidät edelleen myös sillä nimellä. Vanhat @talouslaki-sähköpostit vaihtuvat uusiin @2point-osoitteisiin, mutta teemme vaihdosta pikkuhiljaa ja vanhoihin osoitteisiin lähetetyt sähköpostit säilyvät tallessa. @talouslaki-sähköposteihin lähetetyt uudet viestit myös ohjautuvat @2point-sähköpostiosoitteisiin. Puhelinnumerot säilyvät ennallaan. Ajantasaiset yhteystiedot löydät näiltä nettisivuilta: www.2point.fi.

Palaa edelliselle sivulle