Ota yhteyttä, katsotaan miten voimme olla avuksi.

Soita klikkaamalla numeroa

background fading image

Yrityksen myyminen voi olla kivaa!.

2 tammikuun, 2020 | Aiheet: Videot, Yrityskaupat

Hoitoalan yritys oli Susanna Packalénin elämäntyö. Sen vuoksi yritystä myydessään Susanna piti erityisen tärkeänä meiltä saamaansa henkistä tukea.

Otimme vastuun kaupan etenemisestä ja käytännön asioista

Jokaisen yrityksen myynnissä on omat mutkansa matkassa. Susanna kertoo kuitenkin yllättyneensä kauppaprosessin sujuvuudesta. – Kun soitin Vellulle ja Sannalle, homma lähti rullaamaan tosi helposti, askel kerrallaan, hän kertoo.

Vellu ja Sanna hoitivat käytännössä kaikki asiat, joten minä pääsin helpolla, hän jatkaa. Susannan hoidettavaksi jääneitä tehtäviä oli lopulta melko vähän. Hän kokosi muun muassa myyntikohteen tarkastuksessa tarvittavia yritystään koskevia tietoja ja asiakirjoja, mutta vastuuta kaupan toteutumisesta tai sen yksityiskohdista ei tarvinnut ottaa. – Vellu ja Sanna ottivat vastuun koko prosessista.

Neuvotteluissa myös myyntihintaa saatiin ylöspäin.

Henkinen tuki oli tärkeää

Kun yrittäjä myy yrityksensä, prosessiin liittyy paljon tunteita. Kun yrittäjän tajuntaan iskee, että hän on myymässä elämäntyötään, tarvitaan henkistä tukea. Myös Susannalle meiltä saatu henkinen ja tunnepuolen tuki oli erittäin tärkeää.

Hänen kokemuksensa on, että kaupan aikana oli jopa mukavaa. – He ovat niin positiivisia! Kun jotain tein niin sain aina positiivista palautetta ja kiitosta siitä, että olin hoitanut homman hienosti, Susanna kiittää.

”Yrityksen myyminen voi olla kivaa!”

Lisää yrityskaupoista

Kokeile yritysarvolaskuriamme

Lisää sukupolvenvaihdoksista

Lisää verosuunnittelusta

Palaa edelliselle sivulle