Ota yhteyttä, katsotaan miten voimme olla avuksi.

background fading image

Yrityksen myyminen voi olla kivaa!.

2 tammikuun, 2020 | Aiheet: Videot, Yrityskaupat

Hoitoalan yritys oli Susanna Packalénin elämäntyö. Sen vuoksi yritystä myydessään Susanna piti erityisen tärkeänä meiltä saamaansa henkistä tukea.

Otimme vastuun kaupan etenemisestä ja käytännön asioista

”Kun soitin Vellulle ja Sannalle, homma lähti rullaamaan tosi helposti, askel kerrallaan.” Susanna kertoo jopa positiivisessa mielessä hieman hämmentyneensä prosessin sujuvuudesta. Neuvotteluissa myös myyntihintaa saatiin ylöspäin.

”Vellu ja Sanna hoiti käytännössä kaikki asiat, joten minä pääsin helpolla”. Susanna koki, että hänen hoidettavakseen jääneitä tehtäviä oli lopulta melko vähän. Hän itse kokosi muun muassa myyntikohteen tarkastuksessa tarvittavia yritystään koskevia tietoja ja asiakirjoja.

Susannan ei tarvinnut ottaa vastuuta kaupan toteutumisesta tai sen yksityiskohdista: ”Vellu ja Sanna ottivat vastuun koko prosessista.”

Henkinen tuki oli tärkeää

Kun yrittäjä myy yrityksensä, prosessiin liittyy paljon tunteita. Henkistä tukea tarvitaan, kun yrittäjän tajuntaan iskee, että hän on myymässä elämäntyötään. Siksi myös Susannalle meiltä saatu henkinen ja tunnepuolen tuki oli erittäin tärkeää.

Lisäksi hän ajattelee, että koko prosessi sujui hyvin ja että sen aikana oli mukavaa. ”Ne on niin positiivisia! Kun jotain tein niin sain aina positiivista palautetta ja kiitosta siitä, että olin hoitanut homman hienosti.”

”Yrityksen myyminen voi olla kivaa!”

Lisää yrityskaupoista https://2point.fi/palvelut/yrityskaupat-ja-jarjestelyt/

Kokeile yritysarvolaskuriamme https://2point.fi/yritysarvolaskuri/

Palaa edelliselle sivulle