Ota yhteyttä, katsotaan miten voimme olla avuksi.

Soita klikkaamalla numeroa

background fading image

Yritysjärjestelyt.

Yritystoiminnan kasvaessa ja kehittyessä nousee esille usein tarpeita muokata yrityksen rakennetta. Yritysjärjestelyjen avulla järkeistetään yritysten rakennetta liiketoimintalähtöisesti.

Mitä palveluun kuuluu?

Yritysjärjestelyiden tavoitteena on luoda sujuvampaa liiketoimintaa, kustannussäästöjä, optimoida verotusta ja hallita liiketoiminnan riskejä. Tavoitteenamme on luoda optimaalinen yritysrakenne, jossa liiketoiminnan sujuvuus on keskiössä.

Tavoite

Selvitämme yrityksesi tarpeen ja yritysjärjestelyn tavoitteen. Järjestely voi olla esimerkiksi yrityskaupan tai sukupolvenvaihdoksen esitoimi. Tarkoituksena voi olla myös vaikkapa pienten liiketoimintojen yhdistäminen tai kasvaneen bisneksen osan eriyttäminen omaksi liiketoiminnakseen.

Suunnittelu

Selvitämme puolestasi, onko järjestely taloudellisesti kannattava ja juridisesti mahdollinen. Valitsemme optimaalisen toteuttamistavan, kuten sulautumisen, jakautumisen, osakevaihdon tai liiketoimintasiirron. Tarvittaessa vahvistamme järjestelyn ennakkoratkaisulla Verohallinnolta.

Toteuttaminen

Toteutamme juridisen ja taloudellisen dokumentaation. Huolehdimme, että järjestely toteutetaan loppuun saakka suunnitelman mukaan. Neuvomme ja avustamme järjestelyn aikana ja sen jälkeen.